top of page

INTIMITÁS

CSEND

NYUGALOM

 noir edition

 

a Miért - egy kis olvasnivaló

Rideg, barátságtalan, sötét. Általában ezek a gondolatok fogalmazódnak meg először az emberben, amikor hasonló enteriőrbelsőket tekint meg. Az ilyen stílusban megálmodott lakásbelsők első ránézésre sötétnek és hidegnek tűnnek, már-már élhetetlennek hatnak.

 

A valóság azonban más.

 

Tudjuk, hogy felgyorsult világunkban mérhetetlenül sok impressziót kell feldolgoznunk a nap folyamán. Egymást követően folyamatosan történnek az események, ha nem éppen fizikai tapasztalatunkban, akkor digitális világunkban. Tv-készülékünk, számítógépünk, mobiltelefonunk és az egyéb médiák folyamatosan közvetítik felénk az igaz és álhírek tömkelegét.

 

Ezernyi dolgot kell fejben tartanunk: időpontokat, eseményeket, programokat, kapcsolatokat, ígéreteket, árakat. A mindennapjainkat áthatja egyfajta állandósult stressz és teljesítménykényszer.

 

Az ember, ha nem elég szemfüles és pedáns, a lelke a történések és információk forgatagában könnyen felaprózódhat. Állandóan készenlétben kell lennünk, hogy a hirtelen jött helyzetekre a legideálisabban tudjunk reagálni. Ez a mi minden nap folytatott, belső harcunk és eközben Lelkünkre szemernyi időnk sem marad..

 

—  Name, Title

Filozófia
Referenciáink
Elérhetőség

a hétköznapi luxus élménye

Kérem, hagyjon üzenetet, vagy hívjon bizalommal.

+36 30 790 1646

+36 70 576 9498

Kecskemét - Szeged - Budapest

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Thanks! Message sent.

bottom of page