top of page

Megválaszolt kérdések

01

Mi a lakberendező feladata?
 

A lakberendező, belsőépítész átlátja a teret, összefüggésében érti és érzi egy belső tér hangulatát. Összefogja a belsőépítészet hét fontos elemét, úgy mint a térdinamikát, fény és világítástechnikát, formavilágot, textúrát, szín-pszichológiát, bútor elhelyezést, tárgyak és hatásait, továbbá az enteriőrt hozzáidomítja, a lehető legideálisabban alakítja ki a tulajdonos életviteléhez, elegánssá, mégis személyessé téve azt. 

03

Miért forduljunk lakberendezőhöz?

Mikor úgy érzi, hogy eljött az ideje az otthona felfrissítésének esetleg egy üzleti tér kialakításának, a lakberendező életmentő ötletekkel és tervekkel állhat elő, mielőtt eluralkodna a teljes káosz a kérdéses helyiségben. A lakberendező átlátja a lehetőségeket és a potenciált a térben, összefogja az anyagok és stílusok végtelen variációját és a lehető legideálisabb végeredményt hozza létre, időt, energiát és a melléfogások által generált pénzveszteségtől megkímélve a tulajdonosnak.

05

Miért részesítitek előnyben a stílust, mintsem a trendi lakberendezést?

Ugyanúgy, mint az öltözködési trendeknél, a belsőépítészetben is fellelhető a párhuzam a trend és a stílus között. A trendi dolgok egy idő után elavulnak és akár nevetségessé, komikussá válhatnak, mint pl. a térdig lelógó nadrág, narancssárga bőrszín​ és társai, míg a stílus kiállja az idő próbáját, eleganciát és kifinomultságot hoz életünkbe. Ahelyett, hogy vakon követjük az új divatot és trendeket és fejvesztve lemásolnánk azokat, létrehozva egy kusza képet, amely kb. 1 éven át lesz menő, inkább a klasszikus vonalat követve, nyitottan az új dolgok és technológiák felé, becsempésszük az újat az időtlenbe, így egy hosszútávon is stílusos és élvezhető otthont, teret alakítunk ki.

02

Mikor a legcélszerűbb segítséget kérni?

Mikor új otthont teremtünk, lakást vagy házat vásárolunk, még beköltözés előtt érdemes kialakítani az otthon hangulatát. Ha esetleg eladni vagy kiadni akarjuk ingatlanunkat, érdemes felfrissíteni azt és profi fotókat készíteni az ingatlanról, mely által gördülékenyebben megy az értékesítés.

A legideálisabb esetben már az ingatlan tervezésénél érdemes lakberendezőhöz fordulni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni befektetésünkből. 

04

Miért REform?

Azon kívül, hogy alkalmaztunk egy kis szójátékot, a nevünkben is benne van, hogy feladatunknak tartjuk az itthoni lakberendezés megreformálását, az elavult, molyrágta és fantáziátlan látásmód megújítását, korszerűsítését. Úgy látjuk, hogy a külföldi lakberendezéshez képest sajnos hazánk 10-20 évvel le van maradva, de szerencsére már vannak szakemberek, akik ezt felismervén szeretnének ezen változtatni. Ez a REform Interiors küldetése.

06

Van olyan stílus, amit a REform kifejezetten követ?

A válaszunk igen és nem. Egy kiválasztott stilizált stílus nem felel meg minden megrendelő életvitelének, ízlésének, így nem ildomos egy-egy stílust ráerőltetni egy térre, enteriőrre. Ehelyett személyes konzultáció keretein belül feltérképezzük és megértjük ügyfeleink igényeit, és közösen kialakítunk egy egyedi, személyre szóló hangulatot, mely tükrözi a megrendelő ízlését, személyes, ugyanakkor stílusos otthont teremtve. Mindazonáltal elmondható munkáinkról, hogy a létrehozott és tervezett enteriőröket átjárja egy kifinomult, szofisztikált elegancia, mely stílustól függetlenül jelen van a miliőben, így mindennapjainkban is átélhetjük a hétköznapi luxus élményét.

bottom of page