N. Zoltán - Modern Rusztika -Nagykőrös

"Családi házunk földszintjének átalakításához kértünk segítséget, miután a számtalan lehetőség, a szaküzletek óriási kínálata csak elbizonytalanított és nyomasztott bennünket. Így utólag is csak megerősíteni tudjuk, hogy jól döntöttünk, mert a végeredmény teljesen "ránk szabott", egyedi lett és élvezettel használjuk.

A tervezés minden pillanatát élveztük, a megbeszélések kellemes légkörben, stresszmentesen zajlottak. Mindig számíthattunk segítségükre, biztos hátteret adtak a felújítási munkák és a kiegészítők beszerzése alatt is. Nagyon hálásak vagyunk lelkiismeretes munkájukért."

 
 

1/15

1/16
1/5

a hétköznapi luxus élménye

+36 30 790 1646

+36 70 576 9498

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kecskemét - Szeged - Budapest

Tóparti villa

Ennek a nyugalmat árasztó miliőnek jelszavai: eklektikus - luxus - természetes. Hatalmas panoráma segíti a szemlélődőt, hogy úgy érezze, egyszerre kint és bent is tartózkodik. Tökéletes környezet az álmodozásra. A természetet enyhe, de nem tolakodó zöld árnyalatú kiegészítőkkel csempésztük be, és az ágy feletti kortárs festmény is szinkronban van a külvilággal. A nyugalom szigetét egy hatalmas kristálycsillár koronázza meg és a térdinamikai egyensúlyról a szimmetrikus elrendezés gondoskodik.