N. Zoltán - Modern Rusztika -Nagykőrös

"Családi házunk földszintjének átalakításához kértünk segítséget, miután a számtalan lehetőség, a szaküzletek óriási kínálata csak elbizonytalanított és nyomasztott bennünket. Így utólag is csak megerősíteni tudjuk, hogy jól döntöttünk, mert a végeredmény teljesen "ránk szabott", egyedi lett és élvezettel használjuk.

A tervezés minden pillanatát élveztük, a megbeszélések kellemes légkörben, stresszmentesen zajlottak. Mindig számíthattunk segítségükre, biztos hátteret adtak a felújítási munkák és a kiegészítők beszerzése alatt is. Nagyon hálásak vagyunk lelkiismeretes munkájukért."

 
 

1/15

1/16
1/5

a hétköznapi luxus élménye

+36 30 790 1646

+36 70 576 9498

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kecskemét - Szeged - Budapest

Zöld és narancssárga újragondolva

Ezen látványtervünkön szeretnénk bemutatni ezeknek a közkedvelt színeknek az újraértelmezését. Semleges környezetben vegyítettük őket, azonban csak módjával - így ahelyett, hogy az egész tér bántóan vibrálna szemünk előtt, helyette egy-egy ponton üdén kiemelkednek és vidáman üdvözölnek minket. ​ A semleges színek és az üde színfoltok kontrasztja mellett szintén izgalmas de harmonikus ellentétet képez a természetes felületek és a különböző kristályelemek összhangja is.