N. Zoltán - Modern Rusztika -Nagykőrös

"Családi házunk földszintjének átalakításához kértünk segítséget, miután a számtalan lehetőség, a szaküzletek óriási kínálata csak elbizonytalanított és nyomasztott bennünket. Így utólag is csak megerősíteni tudjuk, hogy jól döntöttünk, mert a végeredmény teljesen "ránk szabott", egyedi lett és élvezettel használjuk.

A tervezés minden pillanatát élveztük, a megbeszélések kellemes légkörben, stresszmentesen zajlottak. Mindig számíthattunk segítségükre, biztos hátteret adtak a felújítási munkák és a kiegészítők beszerzése alatt is. Nagyon hálásak vagyunk lelkiismeretes munkájukért."

 
 

1/15

1/16
1/5

a hétköznapi luxus élménye

+36 30 790 1646

+36 70 576 9498

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kecskemét - Szeged - Budapest

Egyéb terveink

Legénylakás koncepció - A design tárgya egy olyan koncepció kialakítása volt, mely kellően modern és merész anyag és színkombinációval játszik. A különleges hátfal kialakításnak köszönhetően a fókuszpont egyértelműen a fekete bőrhuzatú, tiszteletet parancsoló ágy, melyet egy extrém külsejű csillár koronáz meg. A szoba hangulatát kiegészítő króm és tükörfelületek mindig jó választásnak bizonyulnak a rendhagyó terek kialakításának során.